Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Στην Λαμπρατζιά τρεις ελληνικές σημαίες!

61 χρόνια μετά το δημοψήφισμα του ’50 για Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, με το συντριπτικό 95,7% να ψηφίζει υπέρ... Σήμερα, 2011, μερίδα νέων επιχειρούν να κάψουν 3 ελληνικές σημαιές στην Λαμπρατζιά...


Έθιμο για να καίνε τον προδότη, Ιούδα. Μήπως, συνδέουν τον Ιούδα με την Ελλάδα ή μήπως το κάνουν λόγω άγνοιας;
Φαίνεται πως η σωστή παιδεία λέιπει από τους νέους. Είτε αγνοούν την αξία της ελληνικής σημαίας, της σημαίας του έθνους τους, είτε δεν την γνωρίζουν. Είτε αυτό που φοβάμαι πολύ να πω, η σημασία της πλέον είναι άκρως διαστρεβλωμένη και ακάθαρτη.

Πολλοί μιλούν για την Ελλάδα της Χούντας, εννοώντας ό,τι κακό έπραξαν οι λιγοστοί πραξικοπηματίες σε Ελλάδα και Κύπρο, για όσα παιδιά σκότωσαν οι φασίστες του ’73. Πολλοί ακόμα μιλούν για την κατάσταση της Ελλάδας του σήμερα, εννοώντας την οικονομία που πάει από το κακό στο χειρότερο και τους διάφορους πολιτικάντηδες που μόνο την δική τους πλευρά βλέπουν να βολεύουν.

Φορώντας παροπίδες, δε θέλουν να δουν την βαθιά ιστορία της Ελλάδας, της χώρας με τον μεγαλύτερο πολιτισμό, τη χώρα που γέννησε την δημοκρατία και το ιδανικό της ελευθερίας, τη χώρα που κανένας Έλληνας δε χάρησε πουθενά, δε χάρησε σε κανέναν! Κλείνοντας τα αυτιά τους, δε θέλουν να ακούσουν εμάς, που τους φωνάζουμε για την αξία αυτού του «πανιού», όπως το αποκαλούν, τη σημασία ολόκληρου του ελληνισμού. Δε θέλουν να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του ελληνισμού σε τούτο το νησί.


«Μια σημαία ΔΕΝ συμβολίζει την κυβέρνηση, ΔΕΝ συμβολίζει τους πολιτικούς,ΔΕΝ συμβολίζει κάθε ανήθικη πράξη. Μια σημαία συμβολίζει ό,τι πιο ιερό δόθηκε στον άνθρωπο, την πατρίδα! Όλη η ιστορία κρυμμένη πίσω από το έμβλημά της. Προσπαθήστε να τη δείτε, ξεχωρίστε τα σκάρτα απ’τα ιδανικα, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ επιτέλους.»

-ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ -


*Το παρόν άρθρο έχει γραφεί από μέλος της Ε.Φ.Ε.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου