Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!


  
Στόχος μας δεν είναι ο διχασμός του λαού αλλά η ένωση του για κοινό αγώνα, για απελευθέρωση του βασανισμένου μέχρι σήμερα νησιού μας από τον Τούρκο εισβολέα.  
  Ας δούμε το πραγματικό πρόβλημα του τόπου μας που είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής και ας μελετήσουμε τι είναι η ομοσπονδία σ’ αυτή που «θέλουμε» να στηριχτεί αυτή η λύση του προβλήματος μας. Η ομοσπονδία ουσιαστικά νομιμοποιεί την διχοτόμηση αφού μιλά για δύο συνιστούντα κράτη.                                                             
     Ας σκεφτούμε λογικά πλέον την λύση του προβλήματος μας και ας καταφέρουμε να κρίνουμε την άποψη κάθε κόμματος και κάθε πολιτικού. Θέλουμε λύση μέσα σε δίκαια πλαίσια που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάθε  Έλληνα Κύπριου σ’αυτόν τον τόπο.
     Αίσχος στην κατοχική γέφυρα που έκτισαν οι Τούρκοι. Η γέφυρα έχει ως σκοπό την γεφύρωση της διχοτόμησης. Όλο μας ειρωνεύονται ρίχνοντας γαρύφαλλα δείχνοντας τάχα την αγάπη τους για «επανένωση». Προσέχετε να μην σας ξεγελούν οι Τούρκοι που έχουν ως στόχο και σκοπό τους τον αφανισμό του Ελληνισμού.
  Η ΕΦΕΝ σας προτρέπει να μην εισέρχεστε στα κατεχόμενα εδάφη μας για τους πιο κάτω λόγους:
1)     Κάθε σεντ που δίνετε ενισχύετε τον Τουρκικό στρατό για την στρατιωτική άμυνα του.
2)     Κάθε φορά που δείχνετε το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο για να πάτε στον τόπο σας έμμεσα αναγνωρίζετε το ψευδοκράτος
 Αν συνεχίσουμε να ενισχύουμε αυτόν τον κατοχικό στρατό κάθε όπλο που αγοράζει με δικά μας λεφτά μπορεί να σκοτώσει κάθε παιδί μας.
 ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου