Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

25 ΜΑΡΤΙΟΥ-ΜΙΑ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ!


  25 Μαρτίου όταν ξεκινά και επίσημα στην Ελλάδα η επανάσταση εναντία στους Τούρκους. Ο Πάλεων πατρός Γερμανός ευλογεί το λάβαρο στην εκκλησία της Άγιας Λάβρας και έτσι με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας ο αγώνας ξεκινά για απελευθέρωση από την βάρβαρη Τουρκική σκλαβιά.

  Η σκλαβιά ξεκίνησε από της 29 Μαΐου του 1453 καθώς ‘εάλω η Πόλη’ από τους Οθωμανούς. Οι Έλληνες δεν άντεξαν τα παιδομαζώματα, την καταπίεση, το να μην μπορούν να ασκήσουν την θρησκεία τους ελευθέρα, τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν την επανάσταση με την φιλική εταιρία να οργανώνει τον αγώνα.

  Ήρωες σαν τον Κωνσταντίνο Κανάρη, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Δημήτρη Υψηλάντη, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, τον Αθανάσιο Διάκο και άλλους πολλούς αθανάτους ήρωες η επανάσταση ξεκινά. Οι Έλληνες επηρεασμένη από την Γαλλική επανάσταση παλεύουν οπως μπορουν και η επανάσταση τα πηγαίνει παρά πόλη καλά! Οι Έλληνες κατακτούν μεγάλα σημεία της Ελλάδας μας και τα έχουν υπό το έλεγχο τους. Αλλά δυστυχώς έγινε αυτό που γίνεται πάντα και τα καταστρέφει όλα… ένας εμφύλιος για την εξουσία και το χρήμα. Αν δεν γινόταν ο εμφύλιος μπορούσαμε να είχαμε και την Άγια Σοφία, την Κωνσταντινούπολη, την Μικρά Ασία… αλλά είναι στο αίμα μας αυτό.

  Το μήνυμα αυτής της μέρας είναι ότι οι Έλληνες ήταν υπό κατοχή και κατάφεραν με κάθε θυσία με κάθε βάσανο με κάθε προσπάθεια να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ την μητέρα μας πατρίδα. Εμείς σήμερα που είμαστε ημικατεχόμενο νησί γιατί δεν μπορούμε να ελευθερωθούμε από τον Τουρκικό ζυγό που βασανίζει την πατρίδα μας εδώ και 37 χρόνια;; ή περιμένουμε μέχρι να γίνουν 400 για να αποφασίσουμε ότι θέλουμε απελευθέρωση και ΟΧΙ λύσεις που το μονό που καταφέρνουν είναι να καταστρέψουν και να Τουρκοποιήσουν το νησί μας;

  Ας πάρουμε το παράδειγμα τους. Να κρατήσουμε την φλόγα του Ελληνισμού αναμένει και να μην την σβήσουμε ποτέ όσο και αν το θέλουν κάποιοι… αλλά ποτέ δεν θα καταφέρουν να το κάνουν γιατί θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους να τους καταστρέφουμε την ανθελληνική πολιτική τους. Είναι ντροπή η πολιτική μας να συνομιλούν με τους Τουρκούς σε Κύπρο και Ελλάδα και να παζαρεύουν πατρίδα, τον εναέριο χώρο του Αιγαίου γιατί φοβούνται, να δειπνούν σε εστιατόρια με αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν εκκλησιές και την πατρίδα τους.

  Ως ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ σας το λεμέ εμείς θέλουμε την λύση του 1821 δηλαδή ελευθερία και όχι δια της βίας, για να μην παρεξηγούμασται απο κάποιους που θέλουν να μας βλέπουν ως χούλιγκαν κ βάρβαρους, και όχι την μοντέρνα σας λύση του 2011! Μακάρι ο Θεός να μας ανοίξει τα ματιά μας!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
"Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη, κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου. Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!
Σφάξε μας ούλους τζι' ας γενή το γαίμαν μας αυλάτζιν, κάμε τον κόσμον ματζιελλειόν τζιαι τους Ρωμιούς τραούλλια, αμμά ξέρε πως ίλαντρον όντας κοπή καβάτζιν τριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια. Το 'νιν αντάν να τρώ' την γην τρώει την γην θαρκέται, μα πάντα τζιείνον τρώεται τζιαι τζιείνον καταλυέται. Είσαι πολλά πικραντερός, όμως αν θεν να σφάξης, σφάξε τους λας που πολεμούν αλλού αρματωμένοι. Εμάς με σιέρκα όφκαιρα γιατί να μας πειράξης, πούμαστον δίχως άρματα, τζι' είμαστον νεπαμένοι;"
Με πιστή στο Θεό και στην Πατρίδα
Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου